Autóbecsomagolás

Reklámdekorációs termékek


Egy mozgó reklámhordozó, amiért nem kell bérleti díjat fizetni. Egyszer kell megcsináltatni, és évekig hozza a megrendelőket. Javasoljuk minden olyan cégnek, aki szeretné igényes reklámhordozóval erősíteni a cég brand-jét.

Speciális 3d polimer alapanyagra nyomtatjuk, melyet laminálunk is. Az elemek ívének formáját teljesen felvevő alapanyagról van szó, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak is.

Nagyságrendileg 5-8 év élettartamra lehet számítani.

Az alapanyagok szélessége miatt többségében 120-160 cm, így szinte az összes elemet illesztés nélküli formában egyben be lehet húzni.

Nem csak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is készítünk teljes autóbecsomagolást, ahol nem reklámértéke, hanem esztétikai értéke van az autófóliázásnak. Lehetőség van kőfelverődés elleni fóliázást is kérni nálunk.

Tájékoztató árak

Autóbecsomagolás
  • UV álló nyomat
  • Alapanyag: Speciális 3d autódekorációs fólia + laminálás
  • Élettartam: 5 év

25.000 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek