Levélpapír nyomtatás

Nyomdai termékek


Az üzleti levelezés napjaink online világában is nélkülözhetetlen szerepet tölt be a cégek kommunikációjában. A céges levelezőlap megléte saját magára, és munkájára is igényes céget feltételez.

Ha csak más igény nem merül fel, normál levélpapírra kerül megnyomtatásra, mely 80-90 g-os. Ennek ellenére lehetőség van vastagabb fényes papírok, és kreatív különlegesen textúrázott papírok használatára is.

A cég arculatán nagyon sok múlik, pl. akár egy árajánlat, vagy egy bemutatkozó levél sikeressége.

A legkedveltebb levélpapír méret az A/4-es méretű, mivel erre mindenki biztosan rá tudja nyomtatni a saját nyomtatójával az aktuálisan megírt levelet vagy ajánlatot.

Ha azt tervelted ki, hogy ebből sem szeretnél szabványosat, méretek, formák, textúrák terén, fordulj hozzánk bizalommal, mert mindenre van kreatív megoldásunk.

Tájékoztató árak

Levélpapír
  • Papír: 80-os ofszet papír
  • Méret: A4 (297 x 210 mm)

Egy oldalon színesen nyomtatva (4+0) Egy oldalon feketével nyomtatva (1+0)
100 db-ig 98 Ft / db 48 Ft / db
500 db-ig 69 Ft / db 34 Ft / db
1000 db-ig 59 Ft / db 29 Ft / db
2000 db-ig 49 Ft / db 24 Ft / db

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek