Mappa készítés, nyomtatás

Nyomdai termékek


Irattárolásra használt nyomdai termék, mely közkedvelt reklámhordozó is egyben. Miért ne adhatnád oda ügyfeleidnek egy egyedi céges arculatú mappában az árajánlatodat, vagy a már megkötött szerződésedet? Esetleg miért ne használhatnád az irodában a céges papírok rendezésére a saját logós mappát?

Jellemzően kétféle típusú mappát készítünk, melynek használatát tekintve nincs nagy jelentősége, viszont kivitelezési idejében, és árában van némi eltérés.

Mennyiség- és termék paraméter függő, hogy melyiket javasoljuk adott esetben. Általában alacsonyabb darabszám esetén ragasztott füllel javasoljuk, nagyobb darabszám esetén egyben kerül kistancolásra a kiterített mappa forma.

Teli színes nyomtatásnál javasolni szoktunk a külső oldal fóliázását, mellyel megnövelhető a mappa élettartama, strapabírása, valamint ezáltal elkerülhető az, hogy a hajtásoknál gyorsan kitörjön a papír.

Két általános méret van. Egyik amiben A4 méretű lapok kerülnek, másik amibe A5 méretű lapok kerülnek. Igény esetén kérhető nagyobb gerinc vastagsággal. Ezt akkor javasoljuk, ha biztosan sok lap kerül majd benne tárolásra.

A mappa belseje, és a belső fülek szintén megnyomtathatóak. Ha másként nem kéred, névjegykártya tárolására alkalmas rés is stancolásra kerül, de megoldható az is, hogy teljesen egyedi formájú mappafülek kerüljenek kialakításra.

Felületnemesítés a mappák esetében is kérhető, legyen az formalakkozás, ezüstözés, aranyozás, stb.

Mint minden termék, teljesen egyedi paraméterekkel is kérhető, pl. kreatív papírral, vagy egyedi méretben.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Tájékoztató árak

Mappa A4
  • Papír: 350g műnyomó
  • Egy oldalon színesen nyomtatva (4+0)
  • Külső oldalon matt vagy fényes fóliával
  • Egybe stancolt kivitel
  • Névjegykártya tartóval
  • Minimum 100 db

100 db 1.150 Ft / db
200 db-ig 780 Ft / db
300 db-ig 615 Ft / db
500 db-ig 450 Ft / db

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek