Falmatrica nyomtatás

Reklámdekorációs termékek


A falmatrica az egyik legegyszerűbb módja a snassz, unalmas homogén felületek csinosítására.
Kifejezetten erre a célra alkalmas fóliákat használunk, melyeknek a felragasztása kezdők számára is megoldható, és könnyedén visszaszedhető ha korrigálni kell.

A falmatricákat kivágásához vektoros alapanyag szükséges, mely amennyiben nem áll a rendelkezésedre, kérheted a segítségünket az újrarajzolásban.

A falmatrica elemeit a legtöbb esetben nem külön kapod meg, hanem egyben, egy felragasztást segítő transzferfóliával ellátva, amit a felhelyezés után könnyedén el tudsz távolítani a felületről.

A falmatricákat rövidebbik oldalán max 1190 mm-es méretben tudjuk készíteni, a hosszabbik oldala bármekkora lehet. Amennyiben ez már nem elég, két vagy több részből rakjuk össze a dekorációt.

A falmatrica nem csak egy színből állhat, lehet több színből is, de akár megnyomtatott is, ami körbevágásra kerül. Ha egyedi elképzelésed van fordulj hozzánk bizalommal.

Tájékoztató árak

Klasszikus falmatrica
  • Transzfer fóliával ellátva
  • Formavágva
5 m2-ig 6 m2-től 15 m2-től
14.600 Ft / m2 13.100 Ft / m2 11.600 Ft / m2
Textilhatású falmatrica
  • Visszaszedhető
  • Formavágva
5 m2-ig 6 m2-től 15 m2-től
14.600 Ft / m2 13.100 Ft / m2 11.600 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek