Autómágnes készítés

Reklámdekorációs termékek


Akár naponta cserélgetheted, vagy ha inkognitóban vagy akár otthon is felejtheted.
Flexibilis, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület! A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nem csak reklám jellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos, ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére.

UV és időjárás álló nyomatot készítünk vastag, 85 mikron vastag mágnesfóliára.

Autópályára nem ajánlja a gyártó, de volt már aki 140-el próbálta, és nem jött le neki. A legnagyobb titok, amit csak a kivitelezők tudnak: mindig úgy szedd le az autóról, hogy az autó vége felől kezdd el, így biztosan több idő elteltével sem fog tudni alákapni a menetszél.

Az alapanyag 100 cm széles, de hosszúságra – 50 méterig – bármekkorát kérhetsz.

Nem csak céges alkalmazásokra! Számtalan kreatív ötlet valósítható meg ezzel az egyszerű anyaggal! (esküvő, leány-, legénybúcsú, fuvaros elnevezése, csapatok neve, stb)

Tájékoztató árak

Autómágnes
  • UV álló nyomat
  • 0,85mm vastag mágneslap
  • Szögletes vagy kereített sarokkal
  • Bármilyen méretben és formára vágva is kérhető
0.5 m2-ig 1 m2-ig 5 m2-ig
22.000 Ft / m2 19.000 Ft / m2 16.000 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek