CNC marás, formavágás, digitális stancolás

Termelékenységüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően az Esko piacvezető eszköze ennek technikának, ezért döntöttünk az Esko Kongsberg digitális kivágóasztal és marógép mellett. Általa régiós szinten egyedülálló szolgáltatásokat tudunk nyújtani és számos új ipari szektort kiszolgálni. A hagyományos CNC gépekhez képest, a megbízhatóság, a termelékenység és sokoldalúság tekintetében is kiemelkedő megoldást nyújt.

Többféle méretben, a legkülönfélébb anyagok (így karton, hullámkarton, reboard, műanyagok – pl. polivynil, polikarbonát, polietilén -, műszaki habok és méhsejt kartonok, fa, plexi, dibond, HPL, MDF, habosított PVC, mágnesfólia stb.) feldolgozására (vágás, marás, bígelés, rajzolás) alkalmasak mintakészítés és kis- vagy nagypéldányszámú gyártás céljából egyaránt.

Bedolgozást vállalunk a nyomda és reklámiparon túl egyéb iparágakba (csomagolás, autó és egyéb könnyűipar) kedvező viszonteladói áron. Természetesen, a reklámdekoráció világában folyamatosan szükség van a megújulásra, az egyre kreatívabb termékekre, ötletekre, így a kis mennyiségű, formára vágott reklám felületek elkészítésében is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.