Tűzött kiadvány készítése

Nyomdai termékek


Irkatűzött kiadványokkal az élet sok területén találkozhatunk, kezdve az iskolai füzetekkel, a heti, havi újságokkal, a reklám szóróanyagokkal, de a vállalati nyomtatványok között is előfordul az irkatűzött füzetforma.

Az irkatűzés vagy irkafűzés, egy olyan kötészeti eljárás, amely során a borítót és a belső íveket kapcsokkal fogják össze és a kész termék egy „füzet” lesz. Az ívek a füzet gerincénél két vagy több drótkapoccsal kerülnek rögzítésre. Abban az esetben, ha az irkatűzött füzetet dossziéba szeretnénk lefűzni, a tűzés úgynevezett omega kapoccsal történik.

Az irkatűzött füzet terjedelme legalább 8 oldal, a papír vastagságától függően legfeljebb 80–104 oldalas kiadványoknál alkalmazható. Fontos, hogy az oldalak száma néggyel osztható legyen. Az irkatűzés egyszerű, gyors, gazdaságos, ugyanakkor letisztult eljárás olyan kiadványokhoz, amelyek kevés lapból állnak.

A tűzött kiadványok jellemzően meglehetősen széles méretskálán mozognak. Legkedveltebbek A4, A5, A6, LA4, B4, B5, B6 méretek álló és fekvő formátumai, de legalább ilyen népszerűségnek örvendenek a négyzetes formátumok.

A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt. Grafika, méretek, felületkezelések, formák, különlegességek a mai modern technológiának köszönhetően bármi megvalósítható.

Tájékoztató árak

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek