Kültéri Garancia

Az idő a legdrágább kincsünk. Ezért a saját ügyfeleink érdekének védelmében az országban egyedülálló garanciális rendszert fejlesztettünk ki a kültéri nyomatokhoz, hogy biztosítsuk ügyfeleinket a kiváló minőségű alapanyagok, és kellékanyagok használatáról.

5 év teljes körű PÉNZVISSZAFIZETÉSI garanciát adunk, mely a színmegtartásra vonatkozik.

Biztosítjuk ügyfeleinket, hogy a kültéri nyomatok, mely legyen az üzletdekoráció, reklámtábla, molinó, autódekoráció, minimum 5 évig legalább 80%-ban megőrzi színeit, ezáltal annak élvezhetősége nem romlik.

Mi a szakmában közel és távol leginkább igényes kivitelezőket ismerünk, de az információ hiánya miatt időnként előfordulhat, hogy egy egy megrendelés ár érték arányban nem sikerül a legjobban. Nekünk vállalkozóknak az időnk a legdrágább kincsünk, ezért nem éri meg a m2-enként max. 1000 Ft-os spórolás, ha majd ezután, 1-2 év múlva újra el kell készíttetnie a kültéri reklámdekorációs munkát.

A reklámipari piacon mi vagyunk az egyetlenek, akik merik személyükkel és cégükkel hivatalosan feketén-fehérre papírra vésve garantálni a minőséget, akik hivatalos garancia levelet adunk, és a nyomatra is apró betűkkel rá merjük nyomtatni a nevünket és a kivitelezés évét.

A kültéri dekor gyakori felfrissítésével, újra és újra jön a sok macera, a megfelelő kivitelező kiválasztása, az árak összehasonlítása, levelezgetés a grafikussal, végeredményében rengeteg nehézség, és elkerülhető kínos körök, amik elveszik az időt a családunktól, a munkánktól, a hobbinktól.

Sajnos az UV évről évre egyre erősebb, melynek mi is jól ismerjük a következményeit. Ha egy nyomat, nem a Balaton Nyomda Kft. által garantált fakulásmentes kivitelezéssel készül, akkor hónapok alatt romlik az élvezhetőség, hiába az új autó, üzlet, telephely, ha kifakult a nyomat, és réginek tűnik…

Bizonyára Önnek is megfordul a fejében, hogy ebben az esetben azt hiszik a vásárlók, partnerek, hogy elköltöztek, megszűntek, nem elég igényesek, vagy nem foglalkoznak a cég megjelenésével. Ilyenkor ha igényesek vagyunk és el akarjuk kerülni a blamát, akkor újra és újra ugyanazokat a köröket kell futnunk, ami rengeteg idő, futkozás, utánajárás, konfrontálódás az üzlettársakkal, kollégákkal és a családdal, mert mindenkinek más tetszik.

A minőséggaranciával rendelkező nyomatokkal időt és pénzt takaríthat meg, sőt kereshet vele, így ez egy igazán jó üzlet.

A Balaton Nyomda Kft. egy ISO9001 minőségbiztosítási garanciával rendelkező cég, mely által ügyfeleink számára évről évre garantáljuk, hogy folyamataink leszabályozottak. Szeretnénk ügyfeleinket a nyomtatás világában egy olyan szintre juttatni, ami biztonságos, és egy gyümölcsöző hosszú távú együttműködéshez vezet.

Ahogy szlogenünk is tartja: Levesszük Rólad a Nyomást! – 5 évre biztosan…

Kérje ingyenes felmérésünket!