Meghívó, Esküvői meghívó nyomtatása

Nyomdai termékek


Jeles, kiemelkedő eseményekre manapság is szokás meghívót küldeni. Legyen szó akár céges rendezvényről, vagy magánéleti eseményről (esküvő, ballagás).

Jellemzően exkluzív minőségű papírra készítjük ünnepélyes betűtípussal, melyhez a meghívóval azonos stílusú boríték is rendelhető

Sokféle alkalomra készíthetsz meghívót: céges rendezvények, esküvő, ballagás, diplomaosztó, születési, keresztelő, születésnapi, elsőáldozás, eljegyzés, legény-, és lánybúcsú, házassági évforduló, kerti party stb.

Általában LA4 (210 x 99 mm), A5 (148 x 210 mm), A6 (105 x 148 mm) és hajtott verziót készítjük, de bármilyen más egyedi formátum elkészítésére is van lehetőség.

Megrendelőink kedvére felületkezelést (fényes, matt fólia), vagy arany- ezüst nyomtatást is vállalunk a meghívókra. Egyedi formák megvalósítására is van lehetőség. Nyomdánkban exkluzív minőségű papírok, és kreatív papírok közül is választhatsz.

A rendezvény jellegőtől függően a meghívókhoz készítünk ültető kártyát, ülésrendet és asztali display-eket.

Tájékoztató árak

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek