Csomagolástervezés, csomagolástechnika

A csomagolás kiemelten fontos alkotóeleme egy terméknek, ezért érdemes megfelelően megtervezni, és a lehető legjobbra törekedni. Nem elég, hogy benne lévő termék kiváló minőségű, külső megjelenése is ezt kell, hogy tükrözze. Ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy akár a kistermelők, kézművesek pár száz darabos termékei is megállják a helyüket akár egy multi polcán.

A csomagolásba sok minden beletartozik, amiben segíteni tudunk, de főbb ágazatok, amikkel a legtöbbet foglalkozunk a mindennapokban az öntapadós címkék, a függő címkék, és az egyedi alakú dobozok.

Azért tudunk komplex szolgáltatást nyújtani, mert nem csak kivitelezni tudjuk a csomagolást, de folyamatosan képezzük magunkat a tervezőgrafika terén is, így a címkék, dobozok tervezését is bátran ránk bízhatja.

Mindhárom területen a lehetőségek végtelenek... Bármilyen forma és elképzelés megvalósítható. Ügyfélkérésre különleges alapanyagokból is gyártunk címkéket, és dobozokat, valamint a felületek nemesítése is megoldható, fóliázással, ezüstözéssel, aranyozással, formalakkozással.

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal.