Öntapadós fólia készítés

Reklámdekorációs termékek


Az öntapadó fóliákat 4 alapcsoportú alapanyagra nyomtatjuk:

  1. fehér hátú fólia - a fólia hátoldala fehér, melyen nem lehet átlátni, a megnyomtatott eleje hátulról minimálisan átlátszik, a fényt átengedi.
  2. szürke hátú fólia - a fólia hátoldala szürke, melyen nem lehet átlátni, a megnyomtatott eleje hátulról nem látszik át, a fényt nem engedi át. Ezt a típusú fóliát sokszor használják olyan helyeken, ahol a régi dekor eltávolítása nem megoldható, ezért arra kell ráragasztani az újat.
  3. transzparens fólia - teljesen átlátszó alapanyag, mely megnyomtatásra kerül. Hátulról teljesen átlátszik. Abban esetben használják ablakok dekorálására, amikor fontos hogy ki és be is lehessen látni, de nem rendelkeznek hozzá vektoros grafikával, esetleg a színátmenetek miatt azok használata nem megoldható.
  4. anyagában színezett fóliák - általában nem kerülnek megnyomtatásra, vektorgrafikus fájlokból plotterrel kerülnek kivágásra az elemek. Nem látszik át, hátulról ugyanaz a szín látszik mint elölről, ezért használjuk olyan esetekben is, amikor a dekort belülről kell felragasztani a kirakat üvegre. Általában szövegek és kotúros grafikák felírására használják.

Mindegyik esetben megoldató a formavágás.

Minden általunk kültérre kiadott anyag UV álló, laminálást nem igényel.

Az üzletdekorok vízzel tisztíthatóak, az erős vegyszerek használatát nem árt elkerülni.

Egy részből rövidebbik oldalán 160 cm-es méretű üzletdekor elkészítésére van lehetőség. Amennyiben nagyobbra van szükség, több részből rakjuk össze a dekort.

Némely esetben egy dekornál nem elegendő csak egyféle alapanyagot használni. Ebben mi szakszerű tanácsot tudunk nyújtani, hogy a tökéletes eredményt tudjuk elérni.

Tájékoztató árak

Öntapadó fólia
  • A fenti bemutatás mind a négy típusára vonatkozóan
  • Élettartam: minimum 3 év
1 m2-ig 5 m2-ig 10 m2-ig 20 m2-ig 20 m2-tól
10.500 Ft / m2 9.000 Ft / m2 7.500 Ft / m2 7.000 Ft / m2 6.000 Ft / m2
Kis méretű nyomtatás esetén 0.25 m2-nek megfelelő árat számolunk fel.
Opciók
Laminálás (általános lamináló fóliával) 2.500 Ft / m2
Laminálás (anti-graffity lamináló fóliával) 6.600 Ft / m2
Laminálás (lépésálló padlógrafika lamináló fóliával) 3.600 Ft / m2
Formavágás/kontúrvágás 2.500 - 4.000 Ft / m2
Transzferfóliázás 1.600 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek