Molinó készítés

Reklámdekorációs termékek


Időszakos rendezvényekhez, reklámokhoz kiváló megoldás. A reklámhordozó felületek között a molinó egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy könnyen fel- és leszerelhető, valamint szállítása is könnyebb az óriás tábláknál. Textil szerkezetű (sima felületű) PVC anyagokra dolgozunk.

Ez a dekorációs megoldás egyaránt alkalmazható külső és belső tereken, mert a hordozó és a nyomat ellenáll a hőmérsékletingadozásnak, víz és karcálló, nem szakad, még a legerősebb szél sem tudja széttépni, valamint UV álló is.

A molinó széleit visszahajtva ringlivel látjuk el. A ringlik száma és a köztük lévő távolság egyedileg is megadható, de amennyiben máshogy nem kéred 50 cm-enként ringlizzük.

Rövidebbik oldalán egyben max 1550 mm-es lehet, hosszabbik oldalánál nincs méretkorlát. Amennyiben ennél nagyobbra van szükség, több részből kerül összerakásra a molinó.

Kérésre akár kétoldalas kivitelben is elkészítjük.

Tájékoztató árak

Molinó
  • UV álló nyomat
  • 510g-os laminált ponyva
  • Konfekcionálva, 50 cm-ként ringlizve
1 m2-ig 5 m2-ig 10 m2-ig 20 m2-ig 20 m2-tól
10.500 Ft / m2 7.500 Ft / m2 7.000 Ft / m2 6.500 Ft / m2 5.500 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek