Miért látunk megannyi kifakult dekort, táblát, molinót?

Szerző: Tóth Enikő @ 2018.04.07 07:31

A válasz egyszerű, az adott nyomtatási techológia nem UV álló, tehát a napsütés 1-3 éven belül tönkreteszi ezeket a nyomatokat. Ha csak ennyi vagy ennél rövidebb időre tervezed a nyomatot, akkor teljesen mindegy, hogy milyen módon nyomtatják, de ha hosszabb időre szeretnéd nem árt ha jobban körüljárod a témát.

Mi a nagy méretű (A3-tól nagyobb) nyomatokat Latex technológiával nyomjuk, ami azért szeretnek megrendelőink mert laminálás nélkül is alkalmas kültéri használatra, UV álló, nincs külön száradási idő, ezért szinte azonnal vihető.

A Latex technológia egyébként egy kevésbé elterjedt nyomdatechnológia, mely a többi módszer valamennyi pozitív tulajdonságával rendelkezik. Elsősorban környezetbarát tulajdonságát emelnénk ki: élelmiszeripari felhasználása is közkedvelt, vihető iskolákba, óvodákba, kórházakba, nincs káros anyag kibocsátása, és akár ehetünk is róla. Karcálló, UV álló nyomatok készíthetőek, környezetbarát festékekkel, rövid száradási idővel, mindezt biztonságos, szagelszívást nem igénylő környezetben. Kiemelhető még, hogy 1200dpi felbontással nyomtatunk, tehát olyan élethű nyomatok készíthetőek, amik szinte "lemásznak" az anyagról.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy akkor biztosan drága is, amit kínálunk. Maga a technológia viszonylag drágább, mivel csak gyári HP alapanyagokkal használjuk. De ezt az árkülönbséget nem Te fizeted ki, hanem mi, mivel vásárlóinknak ugyanolyan m2 áron számoljuk a nyomatokat, mint az átlagos piaci ár bármilyen nagy formátumú nyomdatechnológia esetén. Bármilyen kérdés esetén keress minket bizalommal!

  • Címkék:
  • Nincsenek cimkék