Tapéta nyomtatás

Beltér


PVC mentes tapéta beltéri használatra, melyet 100%-ig környezet és egészségbarát nyomtatófestékkel nyomtatunk meg, így nyugodtan használhatod minden olyan helyen, ahol ez alapfeltétel. Tehát kihelyezhető egészségügyi intézményekben, óvodákban, iskolákban, éttermekben, szállodákban, szépségszalonokban, stb. egyaránt

Különleges ragasztója vízzel érintkezve aktiválódik, így applikáláskor nem keletkezik hulladék. Felhelyezése és eltávolítása rendkívül egyszerű.

Beltéri élettartama (UV fénytől védett helyen) akár 20 év is lehet, így hosszú távú dekorációk készítéséhez is ideális. Felrakáskor 2-5 cm-ert nyúlik, ezért az éles felhelyezés helyett, csak az átlapolt felhelyezést javasoljuk!

Olyan széles csíkokra tudjuk vágni, amilyet szeretnél. De egyben max 135 cm-es csíkot tudunk nyomtatni.

Extra hosszú élettartama ellenére rövidtávú applikációkhoz is kiváló, hiszen pillanatok alatt eltávolítható a felületről. Tűzálló, "A" minősítésű.

Tájékoztató árak

Nyomtatható tapéta
  • Környezet és egészségbarát
  • PVC mentes
  • Élettartam 20év beltéren
  • Tűzálló A minősítésű
5 m2-ig 6 m2-től 20 m2-től
6.500 Ft / m2 5.500 Ft / m2 4.500 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek